SomeroTaskussa

Hyppää mukaan!

Ohjeet

SomeroTaskussa on opas kaikille niille, jotka haluavat tietää mitä kaupungissa tapahtuu ja mistä ne löytyy. Myös vapaa-ajan tekemiset nyt yhdessä paikassa. Tule mukaan jossa kaupungin tarjonta kohtaa käyttäjän.

Miksi?

Sovelluksemme tarjoaa kasan hyödyllisiä ja helppo käyttöisiä toimintoja kaikille. Sovellus tehdään puhelimelle, joten kaupunki kulkee aina matkassa.

Kaikki yhdessä paikassa!

Sovellus tulee internettiin, joten käyttäjien ei tarvitse ladata tiedostoakaan ja päivityksien tekeminen on helppoa ylläpitäjille.

Lisäksi, kun kaikki toiminnot löytyvät näppärästi yhdestä paikasta, ei käyttäjien tarvitse seikkailla netissä löytääkseen etsimäänsä.

Helppo ylläpitää.

Ylläpitäjillä tulee olemaan oma sivu, josta he pääsevät näkemään ja hallitsemaan sovelluksen eri osia, esim. kyselyiden järjestäminen, vikailmoituksien vastaan ottaminen ja kohteiden hallinta.

Sovelluksen ominaisuudet

SomeroTaskussa sisältää monia ominaisuuksia. Anna palautetta sivun alhaalta, jos jokin ominaisuuksista puuttuu.

 • Tiedotteet

  Löydät kaupungin tiedotteet heti etusivulta. Näin tärkeät ja uusimmat tiedotteet ovat helposti löydettävissä ja luettavissa.

 • Tapahtumat

  Täältä löytyvät kaupungin parhaat tapahtumat. Voit selata niitä joko aikajärjestyksessä tai kartalta valikon Tapahtumat kohdasta

 • Kyselyt ja osallistaminen

  Kaupunki haluaa osallistaa ja kysellä että tiedetään missä mennään. Löydät uusimmat kyselyt etusivun alalaidasta.

 • Paikat ja Kohteet

  Näet ulko- ja sisäliikuntapaikat kartalla. Valitsemalla kohteen saat lisätietoja. Voit myös lisätä suosikkipaikat omataskuun.

 • Vikailmoitukset

  Käyttäjät pystyvät tekemään vikailmoituksia, valitsemalla kartasta paikan jossa ongelma on ja lisäämällä kuvan ja selityksen ongelmasta.

 • Yrittäjät mukaan!

  Voit rekisteröityä yrittäjänä, jolloin voit tehdä kartalle omia merkintöjä asiakkaiden nähtäville.